Investeren in zonnepanelen? Zeker!

Zonnepanelen goed zijn voor het milieu, dat weet iedereen. Maar ze zijn ook erg goed voor je portemonnee. Uw energierekening bestaat voor een behoorlijk deel uit kosten voor het gebruik van elektra. Die rekening kan fors omlaag door gebruik te maken van zonne-energie. In plaats van nadeel te ondervinden omdat energieprijzen omhoog schieten, kunt u energie terugleveren en geld verdienen! Investeer in zonnepanelen en start met verdienen door te besparen op uw energierekening.

Investeren in zonnepanelen? Zeker!

Zonnepanelen goed zijn voor het milieu, dat weet iedereen. Maar ze zijn ook erg goed voor je portemonnee. Uw energierekening bestaat voor een behoorlijk deel uit kosten voor het gebruik van elektra. Die rekening kan fors omlaag door gebruik te maken van zonne-energie. In plaats van nadeel te ondervinden omdat energieprijzen omhoog schieten, kunt u energie terugleveren en geld verdienen! Investeer in zonnepanelen en start met verdienen door te besparen op uw energierekening.

Schone energie: goed voor uw portemonnee en milieu

Waarom is een zonnepaneel goed voor het milieu? Dat komt doordat zonnepanelen veel schonere energie produceren in verhouding tot gas, olie en kolen. Hierdoor is er 10 tot 30 keer minder CO2 uitstoot dan bij energieopwekking uit aardolie en steenkool. 1 paneel met een opbrengst van 250 WP (Wattpiek) zorgt al voor bijna 100 kg minder CO2 uitstoot per jaar. De productie van de panelen zorgt echter wel wel voor extra CO2 uitstoot, maar door het gebruik van zonnepanelen is dit met 3 jaar al weer geneutraliseerd. Op iets langere termijn is het wel degelijk goed voor het milieu. Een zonnepaneel van goede kwaliteit gaat minimaal 30 jaar mee, dus daarmee draagt u 27 jaar bij aan een beter milieu.

Door de lange levensduur van de panelen, die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn, kunt u jarenlang bijdragen aan het milieu én geld verdienen door energie terug te leveren aan de energiemaatschappij.
Ondanks dat het zonnepanelen heten, wekken ze ook energie op als het “gewoon” licht is. Zonneschijn zorgt wel voor meer opbrengst dus maak vooral gebruik van deze onuitputtelijke energiebron!

Zonnepanelen: start met verdienen!

Met een terugverdientijd van ongeveer 8 jaar kunt u daarna nog minimaal 22 jaar lang winst behalen. Na de gegarandeerde levensduur van 30 jaar zal het paneel sneller in capaciteit afnemen, maar hij blijft nog steeds opleveren.
Als de panelen eenmaal op het dak liggen heeft u er weinig omkijken naar. Een zonnepaneel is onderhoudsarm, jaarlijkse controle op schade en verwijderen van vuil is vaak al voldoende.
Met een aantal panelen bespaart u al gauw honderden euro’s op uw jaarrekening. Hoeveel de besparing is kunnen wij voor u berekenen, dit is onder andere afhankelijk van de plaats en hellingshoek van de panelen en het type paneel dat u aanschaft.

Zonnepanelen zorgen tevens voor een waardestijging van uw woning. Het kabinet streeft naar het afschaffen van aardgasgebruik in woningen. Wanneer u zonnepanelen aanschaft zet u alvast de eerste stap naar gasvrij wonen, u kunt namelijk uw eigen energie opwekken! Heeft u plannen om te verhuizen? Dan kiest u mogelijk bewust voor een woning met zonnepanelen omdat u per maand minder betaalt voor energie. Uiteraard kunt u de panelen ook meeverhuizen naar een nieuwe woning, als de omstandigheden daar geschikt voor zijn.

Waarom panelen van Snippe Elektrotechniek?

Zoals u van ons gewend bent staan we voor kwaliteit, we garanderen dan ook goede kwaliteit zonnepanelen te leveren en installeren. U wordt uitgebreid geïnformeerd door onze medewerkers, zij verzorgen het volledige traject. Van het berekenen van de opbrengst, het plaatsen van de panelen, de aanpassing op de elektrotechnische installatie tot het inregelen van de apparatuur.

 • Wij leveren alleen kwalitatief goede panelen
 • garantie op opbrengst en levensduur
 • vrijblijvend en eerlijk advies
 • Veilige en vakkundige installatie
zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren in Hengelo

Snippe Elektrotechniek levert en installeert uw zonnepanelen graag voor u. Er zijn maar weinig bedrijven die een gegarandeerde garantie durven en kunnen geven op de panelen en installatie die zij leveren. Omdat wij alleen zeer hoge kwaliteit zonnepanelen leveren in combinatie met jarenlange ervaring op de installatiewerkzaamheden, kunnen wij dat wel. Voor installeren van zonnepanelen in Hengelo kunt u bij ons terecht, maar uiteraard installeren wij ook in andere plaatsen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Twente; Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Delden en Borne. Maar ook voeren we regelmatig buiten deze regio elektrotechnische installaties uit.

Wilt u weten welke garantie wij op de zonnepanelen geven en wat het voordeel voor u is? We maken graag een berekening voor u en leggen het graag een keer uit onder het genot van een kop koffie.

Meer informatie of een offerte opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt spoedig bericht.

  Let op!
  Wij vragen u alvast de volgende afbeeldingen mee te sturen:

  Offerte zonnepanelen
  - Foto’s dak
  - Foto’s huidige groepenkast

  Upload hier uw foto's
  1.
  2.
  3.

  [cf7-hcaptcha]

   

  *verplichte velden