Toegangstechniek

Met behulp van toegangscontrolesystemen kunt u personen en/of voertuigen selectief en gecontroleerd toegang verlenen tot uw terrein, gebouw of afdeling. Er bestaan diverse vormen van toegangscontrolesystemen, afhankelijk van de functie en de plek die ze innemen. Ook biometrische toegangscontrole komt meer en meer opzetten. Uitvoering van toegangscontrolesystemen is veelal maatwerk, we informeren u graag over de mogelijkheden. mogelijkheden.

Neem contact op

snippe-diamantjes_toegangstechniek

Toegangstechniek

Met behulp van toegangscontrolesystemen kunt u personen en/of voertuigen selectief en gecontroleerd toegang verlenen tot uw terrein, gebouw of afdeling. Er bestaan diverse vormen van toegangscontrolesystemen, afhankelijk van de functie en de plek die ze innemen. Ook biometrische toegangscontrole komt meer en meer opzetten. Uitvoering van toegangscontrolesystemen is veelal maatwerk, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op
snippe-diamantjes_toegangstechniek

Poortautomatisering

Poortautomatisering regelt de bewaakte toegang tot een terrein of gebouw, uitgevoerd via bijvoorbeeld een intercom-, sleutel- of kaartleessysteem en vergezeld van een camera. We kunnen de meest complexe systeem leveren, uitvoeren en onderhouden. Door de vaak intensieve belasting van het systeem adviseren we altijd een onderhoudscontract. Niemand hoeft meer poortwachter te zijn, wij regelen de techniek.

Slagboominstallaties

Slagboominstallaties regelen de toegang tot een (parkeer)terrein, in de buitenlucht of in een parkeergarage. Het voordeel, vergeleken met bijvoorbeeld een elektrische poort, is dat een slagboominstallatie sneller werkt. Informeer naar onze mogelijkheden.

camerasysteem

Camerasystemen


Camera’s zijn niet meer weg te denken uit het maatschappelijk beeld, of het nu om huis- of bedrijfsbeveiliging gaat of om de bewaking van de openbare ruimte. Aanwezigheid van camera’s heeft een preventieve werking en vermindert kans op diefstal of vernieling van uw eigendommen. We hebben kennis van diverse camerasystemen en zoeken met u naar de beste oplossing voor uw situatie. De plaats van de camera, lichtomstandigheden en toegankelijkheid, er zijn tal van mogelijkheden die we graag met u bespreken. Laat ons zien waar uw vraag zit.

Intercom en deurvideo installaties

In steeds meer appartementen, woonhuizen en bedrijven maakt men gebruik van een (video) intercom systeem. Zo kan eenvoudig op afstand worden bepaald of u iemand toegang wil verschaffen tot een complex. Van een eenvoudige deurbel met microfoon en luidspreker tot een zeer geavanceerd videosysteem met smartphone melding; Snippe helpt u bij de aankoop en installatie van een communicatiesysteem dat geschikt is voor uw woon- en werkomgeving.

Uitgebreide informatie over deurvideo-installaties

Automatische binnendeuren

De toepassing van automatische binnendeuren is heel divers. Uitermate geschikt voor de horeca en zorg, maar ook voor een fabriekshal of thuis. Het zorgt voor een betere regulering van de temperatuur in de ruimtes en draagt bij aan veiligheid, comfort en hygiëne. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over toegangscontrolesystemen?
Neem contact met ons op en wij helpen u!