Elektrotechniek

Elektrotechniek is het vakgebied waarin we ons bezighouden met de toepassing van elektriciteit in allerlei soorten elektrotechnische installaties. Snippe Elektrotechniek is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf dat gedegen kennis van uiteenlopende installaties bezit, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. We vertellen u graag over onze expertise.

Neem contact op
snippe-diamantjes_bedrading

Elektrotechniek

Elektrotechniek is het vakgebied waarin we ons bezighouden met de toepassing van elektriciteit in allerlei soorten elektrotechnische installaties. Snippe Elektrotechniek is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf dat gedegen kennis van uiteenlopende installaties bezit, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. We vertellen u graag over onze expertise.

Neem contact op
snippe-diamantjes_bedrading

Elektrotechnische installaties

Snippe Elektrotechniek is specialist voor zowel kleine als grote, complexe elektrotechnische installaties en verzorgt het ontwerp, de aanleg, reparatie en het onderhoud ervan. Dit geldt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de zakelijke en de particuliere markt. Al onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold zodat u verzekerd bent van een professionele en vooral ook veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Lees alles over elektrotechnische installaties!

Installaties voor zakelijk en particulier

Voor onze opdrachtgevers; gemeenten, bedrijven, VVE’s en particulieren voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

– krachtstroominstallaties

– meterkasten en schakelkasten

– camera-, intercom- en deurvideo-installaties

– slagboominstallaties en automatische toegangspoorten

– laadpalen voor voertuigen en zonnepanelen

– thuisinstallaties en domotica (smart home)

– (nood)verlichting

Elektricien; dé vakman op gebied van elektra

Onze elektromonteurs zijn opgeleid tot vakspecialisten. Door jarenlange ervaring en gedegen opleiding kunnen de monteurs en installateurs voor diverse elektrotechnische vraagstukken een oplossing bieden. We zeggen weleens gekscherend; waar een ander het niet meer weet, begint voor ons de uitdaging!
Lees hier meer over onze vakmensen en hun werkzaamheden.

Noodverlichting

Noodverlichting en vluchtweg-aanduiding vormen een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen binnen gebouwen. We hebben een officieel gediplomeerd projecteringsdeskundige noodverlichting in huis en voeren de projecten en het onderhoud op dit gebied volledig volgens de wettelijke normeringen uit. Maak vrijblijvend kennis met onze deskundigheid.

Verlichting en stroomvoorziening

De installatie van elektriciteit en verlichting moet veilig en vakkundig uitgevoerd worden, dit is erg belangrijk. Zelfs bij een eenvoudige klus als het ophangen van een lampje moet altijd de veiligheid gewaarborgd blijven om ongelukken te voorkomen. U wilt natuurlijk geen risico lopen op lichamelijk letsel oplopen of brand bij u thuis of in uw bedrijfspand. Komt u er zelf niet uit of wilt u verzekerd zijn van vakkundige en veilige installatie? Neem dan contact op met Snippe Elektrotechniek.

    • Installatie en montage van verlichting
    • Aanleg en uitbreiding van stroompunten en meterkast
    • Monteren en aansluiten van dimmers en schakelmateriaal
    • Zowel 230v als krachtstroom oplossingen

Verkeersregelinstallaties en straatverlichting

Voor diverse gemeenten verzorgen we het onderhoud aan hun verkeersregelinstallatiesystemen (VRI). Om de optimale werking daarvan te kunnen garanderen en de kans op calamiteiten tot een minimum te beperken, werken we met een speciaal 24/7 storingsdienst contract. Na een melding komen we direct in actie en verhelpen de storing. Laat u informeren over onze speciale storingsdienst.

Met enige regelmaat is er schade of storing aan het straatmeubilair. Een vrachtwagen die een verkeerslicht raakt of een botsing met een lantaarnpaal. Straatverlichting is belangrijk en draagt bij aan de veiligheid van het verkeer en de omgeving. Voor diverse gemeenten voeren we ook reparaties uit aan de straatverlichting. Meestal in combinatie met een service en/of storingscontract.

Stroomvoorziening markt & plein

Op pleinen waar markten en evenementen plaatsvinden is behoefte aan diverse stroomvoorzieningen en stroompunten. Deze punten leggen we aan en onderhouden we waardoor iedere deelnemer aan een evenement of markt voldoende voorzieningen heeft. Wanneer een plein leeg is zijn de stroompunten weggewerkt in de grond zodat er geen obstakels zichtbaar blijven. O.a. voor de gemeente Hengelo hebben we de stroomvoorziening op het marktplein geïnstalleerd.

Heeft u vragen op elektrotechnisch gebied?
Neem contact met ons op en wij helpen u!