Service & onderhoud

Om een veilige en langdurige werking van elektrotechnische installaties te waarborgen, is onderhoud onontbeerlijk. We kennen diverse vormen van onderhoud, waaronder periodieke controles en zogenaamde revisietekenwerk. Onder dit laatste verstaan we het aanpassen van officiële tekeningen na uitbreiding van een installatie of het opnieuw aanmaken ervan na verlies van de originele set. De onderhoudswerkzaamheden zijn gebaseerd op de aard van de installatie en de gebruiksfunctie ervan. We onderhouden graag een goede en langjarige relatie met u.

Neem contact op
snippe-diamantjes_onderhoud

Service & onderhoud

Om een veilige en langdurige werking van elektrotechnische installaties te waarborgen, is onderhoud onontbeerlijk. We kennen diverse vormen van onderhoud, waaronder periodieke controles en zogenaamde revisietekenwerk. Onder dit laatste verstaan wij het aanpassen van officiële tekeningen na uitbreiding van een installatie of het opnieuw aanmaken ervan na verlies van de originele set. De onderhoudswerkzaamheden zijn gebaseerd op de aard van de installatie en de gebruiksfunctie ervan. We onderhouden graag een goede en langjarige relatie met u.

Neem contact op
snippe-diamantjes_onderhoud

Onderhoudscontract

Al het onderhoud dat Snippe Elektrotechniek uitvoert, is gebaseerd op transparante contracten en te herleiden naar officiële richtlijnen vanuit de fabrikant en/of branchenormeringen. Onderhoud heeft een doel, het voorkomen van achterstallig onderhoud waardoor storingen kunnen optreden. Zeker ook indien er sprake is van renovatie, stemmen we het onderhoud helder met u af. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bel ons, we denken graag met u mee.

Storingsdienst

Snippe Elektrotechniek heeft klanten in veel verschillende branches. Soms is de afhankelijkheid van de installatie zo groot dat iedere storing direct verholpen moet worden, zoals bijvoorbeeld in de koelindustrie. Maar het is ook vervelend als de slagboominstallatie van uw parkeerterrein dienst weigert. Daarom hebben wij een 24/7 storingsdienst beschikbaar die na alarmering direct naar de storing toe gaat. Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie of plaats direct een aanvraag!

storingsdienst

Wilt u meer weten over onze onderhoudsmogelijkheden?
Neem contact met ons op en wij helpen u!