Oplaadpunt of laadpaal voor uw bedrijf, wel zo slim!

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor elektrisch rijden. Door de toename van het aantal elektrische bedrijfsauto’s neemt de vraag naar oplaadpunten en laadpalen toe. Heeft uzelf of rijden uw medewerkers een elektrische auto, laat dan een laadpaal installeren op uw bedrijf. 

Laadpaal voor uw bedrijf laten installeren is slim!

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor elektrisch rijden. Door de toename van het aantal elektrische bedrijfsauto’s neemt de vraag naar oplaadpunten en laadpalen toe. Heeft uzelf of rijden uw medewerkers een elektrische auto, laat dan een laadpaal installeren op uw bedrijf. 

laadpaal op het werk vergroot de mobiliteit

Elektrische auto’s krijgen gelukkig een steeds grotere actieradius. Van laadpunt naar laadpunt rijden is daarmee bijna verleden tijd. Elektrische bedrijfsauto’s moeten wel met enige regelmaat aan de lader om niet zonder stroom te komen zitten. Al snel kan blijken dat één oplaadpunt vaak niet genoeg is op het bedrijf. Om de continuïteit van de werkzaamheden niet in gevaar te brengen is het noodzakelijk om voor goede laadoplossingen te kiezen. Met een laadpaal op het bedrijf kunnen elektrische auto’s efficiënter gebruikt worden waarbij het belangrijk is te kijken naar de laadcapaciteit en oplaadduur. Een oplaadpunt bij uw bedrijf waar een auto bijna 30 uur aan moet staan om hem volledig te laden is niet echt handig.

Er zijn veel mogelijkheden om een laadpaal voor elektrische voertuigen te laten installeren bij uw bedrijf. Het is erg belangrijk om dit door een gespecialiseerd te bedrijf te laten uitvoeren. Wilt u namelijk de continuïteit van het bedrijf niet in gevaar brengen zal er rekening gehouden moeten worden met de complete elektrische installatie.

Laadpaal voor uw bedrijf, zonnepanelen op het dak!

Voor bedrijven is het erg interessant om zelf (deels) in stroom te voorzien. Zeker wanneer er elektrisch gereden wordt binnen uw bedrijf. Het zelf opwekken van stroom is voordeliger dan het via de energiemaatschappij inkopen. Daarnaast zijn er allerlei regelingen, voordelen en subsidies waar u als ondernemer gebruik van kunt maken.

Overweegt u zonnepanelen en laadpalen voor uw bedrijf aan te schaffen om uw elektrische wagenpark op te laden? Dan is het verstandig om door ons een energiescan uit te laten voeren. Soms zijn er apparaten of installaties binnen het bedrijf die onnodig veel stroom verbruiken. Dan lijkt het interessant om de elektrische op te laden met een oplaadpaal op de zaak die gevoed wordt door de zonnepanelen, maar loopt het voordeel via de achterdeur weer weg.

Een andere reden om een energiescan te doen en metingen te verrichten in het elektriciteitsnet binnen uw bedrijf is om overbelasting te voorkomen. Het kan toch niet zo zijn dat wanneer een auto opgeladen wordt het koffiezetapparaat niet gebruikt kan worden omdat dan de zekeringen eruit vliegen.

Welke soort laadpaal kiest u voor uw bedrijf?

De keuze voor een laadpaal hangt af van diverse factoren. Hoeveel elektrische auto’s wilt u bijvoorbeeld opladen met een eigen laadpalen voor uw bedrijf? Hoe zit het met de capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden van de elektrische installatie? Een laadpaal plaatsen is over het algemeen niet zo ingewikkeld, het aansluiten en gebruiksklaar maken is specialistenwerk. Bij Snippe bent u aan het juiste adres voor plaatsen en installeren van een laadpaal op de zaak.

U kunt kiezen uit diverse soorten oplaadpunten voor uw bedrijf. We spreken steeds over een laadpaal, maar het is ook mogelijk een (snel)lader voor zakelijke auto’s aan de wand te monteren. Voordeel hiervan is dat er meestal geen grondkabels aangelegd hoeven te worden.

Bent u op zoek naar een oplossing om thuis uw elektrische auto op te laden? Lees hier meer!

Kies voor een wandlader of laadpaal voor thuis

Een laadpaal bij uw bedrijf laten installeren?

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt spoedig bericht.

  Let op!
  Wij vragen u alvast de volgende afbeeldingen mee te sturen:

  Offerte laadpaal
  - Foto’s huidige groepenkast
  - Foto waar de laadpaal moet komen

  Upload hier uw foto's
  1.
  2.
  3.

  [cf7-hcaptcha]

   

  *verplichte velden