Intercominstallatie - Altijd weten wie er aan de deur staat

Veiligheid is belangrijk, weet u wie er voor de deur staat voordat u open doet? Los van veiligheid is het ook heel praktisch om eerst te zien wie er aanbelt, dat scheelt soms een heleboel trappen lopen, zeker bij een appartement!

intercominstallatie met wifi Snippe Hengelo

Intercominstallatie en deurvideo-installatie

Altijd weten wie er voor de deur staat?

Dat scheelt veel trappen lopen en biedt een stuk veiligheid. Met een intercominstallatie en deurvideo-installatie ziet u wie er aanbelt voordat u open doet. Wel zo veilig toch!

Intercominstallatie deurvideo-installatie

Regelmatig plaatsen wij een intercominstallatie voor zowel voor particulieren, VVE’s als bedrijven. Een deurvideo-installatie zoals ze tegenwoordig ook wel genoemd worden is toe te passen in enkele vorm, bijvoorbeeld voor een woonhuis of bedrijfspoort, maar ook op grote schaal voor een appartementencomplex. Voor beide situaties geldt dat we alleen kwalitatief goede systemen plaatsen waarbij ook eigenlijk altijd de bedrading (ingeval van vervanging) vernieuwd wordt. Want zoals u weet, voor een goede kwaliteit en daarmee betrouwbare intercominstallatie deurvideo-installatie moet u bij Snippe zijn!

Intercominstallatie appartement & VVE

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een intercominstallatie deurvideo-installatie voor de appartementen die u beheert? Dan helpen we u graag. Storingen aan de intercominstallatie zijn soms hardnekkig en leiden tot ontevredenheid en onveiligheid. U moet er toch niet aan denken dat kwaadwillenden toegang krijgen tot het appartementencomplex omdat de videofunctie of microfoon bijvoorbeeld niet functioneert?

Gaat het om een slechts een aantal appartementen dan hebben we daar een geschikte intercominstallatie voor. Is het complex voorzien van een groot aantal appartementen, ook dan zijn wij de juiste partij om in te schakelen voor een passende oplossing in deurvideo-communicatie. We komen situaties tegen waarbij de huidige installatie dateert uit de jaren 60 en 70, veel storingen en diverse reparaties gehad. Als dan uiteindelijk besloten wordt de intercominstallaties te vervangen, doen we dat grondig. Dit houdt in dat we ook de bedrading door het complex compleet vernieuwen, zonder dat dit in verhouding een heel stuk duurder is.

Wilt u dat de bewoners van de appartementen zorgeloos gebruik kunnen blijven maken van hun deurvideo-installatie? Kies dan voor een uitgebreide garantie in combinatie met een onderhoudscontract. We vertellen u hier graag meer over.

Deurvideo-installaties voor thuis of aan de poort

Heeft u al een video-deurbel thuis? Waarschijnlijk ziet u regelmatig reclames voorbij komen van allerlei mobiele oplossingen op met een deurbel een oogje in het zeil te kunnen houden. Natuurlijk doet dit in een aantal gevallen zijn werk, maar er zitten ook nadelen aan. Heeft een bovenwoning, dan is het prettig om te kunnen zien via de deurbelcamera wie er voor de deur staat. Maar u moet nog wel naar beneden om de deur te openen. Met een intercominstallatie en deurvideo-installatie kunt u van afstand de deur ontgrendelen, zelfs met WiFi als u niet thuis bent. Zeker voor mensen die minder goed te been zijn of comfort erg belangrijk vinden, biedt dit goede oplossingen.

Ook winkels en bedrijven maken gebruik van dit soort installaties. Bij juweliers in grotere plaatsen bijvoorbeeld is het al langer gebruikelijk om u eerst aan te melden via de intercominstallatie, pas na een eerste screening gaat dan de deur voor u open. Maar ook als u vanuit de werkplek geen direct zicht heeft op de voordeur van uw bedrijfspand kan een deurvideo-installatie een ideale oplossing zijn. Onze experts helpen u graag om u te adviseren in uw (complexe) vraagstuk!

Moderne intercominstallaties deurvideoinstallaties

We gaan met de tijd mee, dus onze intercominstallatie deurvideo-installatie ook. Steeds meer apparaten worden aangesloten op WiFi-netwerken om ze bijvoorbeeld vanaf de smartphone te kunnen bedienen. Stelt u zich eens voor dat u in de file staat en de visite staat al voor de deur. Via uw smartphone kun u dan de visite alvast binnenlaten.

Natuurlijk is ook de beeld- en geluidskwaliteit door de loop der jaren sterk verbeterd. Onze moderne intercom- en videodeurbel-installaties geven een haarscherp beeld van degene die voor uw deur staat en is uitstekend te verstaan.

4 jaar garantie!

We onderhouden en lossen storingen op van alle merken deurvideo-systemen. Als het echter nieuwe aanleg betreft, dan doen we dat met ons eigen voorkeursmerk Bticino.
Snippe Elektrotechniek heeft het kwaliteitslabel “BT Certified” van de importeur Legrand Nederland mogen ontvangen, daar zijn we natuurlijk trots op! Naast de technische ondersteuning en het altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, mogen wij als certified partner op al onze installaties een garantie afgeven van 4 jaar! (Standaard is dit vaak 2 jaar).
Bij het afsluiten van een onderhoudscontract aan uw intercomsysteem gaan we nog verder en bieden zelfs een garantie van 4 jaar aan inclusief arbeidsloon.

moderne deurvideoinstallatie intercominstallatie appartementen VVE

Vrijblijvend advies over een intercominstallatie of deurvideo-installatie?

Ons team dat gevestigd is in Hengelo bestaat uit specialisten, echte vakidioten, zeer gedreven en gaan door tot ze de juiste passende oplossing gevonden hebben voor iedere elektrotechnische uitdaging. Het is niet voor niets dat we aanvragen krijgen van klanten die een uitdaging hebben waar andere techneuten (of juist in iets minder mate…) zich niet aan branden. We zeggen niet alleen te staan voor kwaliteit, we leveren het ook en onze klanten zullen dat beamen.

Bent u eigenaar van een bedrijfspand, VVE Beheerder, particulier en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een deurvideoinstallatie, neem dan vrijblijvend contact op. Ook voor speciale wensen of in bijzondere situaties dagen we u graag uit om de vraag bij ons neer te leggen. Onze vakmensen zitten voor u klaar!

Wij gaan verder waar een ander vastloopt, daag ons uit!

Vul onderstaand formulier in en u krijgt spoedig een reactie van ons.

  Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

  Let op!
  Wij vragen u alvast de volgende afbeeldingen mee te sturen,
  afhankelijk van uw aanvraag:
  Offerte Vervangen groepenkast?
  - Foto’s huidige groepenkast
  - Overzichtsfoto gehele kast
  - Foto ruimte boven de groepenkast
  Offerte zonnepanelen
  - Foto’s dak
  Offerte laadpaal
  - Foto’s huidige groepenkast
  - Foto waar de laadpaal moet komen
  Offerte deurvideo-installatie
  - Foto’s huidige buitenpost

  Upload hier uw foto's
  1.
  2.
  3.

  [cf7-hcaptcha]

   

  *verplichte velden