Duurzame energie

De maatschappij kantelt en nieuwe vormen van duurzame en milieuvriendelijke energie nemen langzaam de plek in van traditionele systemen. Snippe Elektrotechniek is specialist in de advisering en uitvoering van nieuwe vormen van duurzame energieopwekking. Wilt u ook ’groen’ bekennen, bel ons dan.

Neem contact op
snippe-diamantjes_schakelaar

Duurzame energie

De maatschappij kantelt en nieuwe vormen van duurzame en milieuvriendelijke energie nemen langzaam de plek in van traditionele systemen. Snippe Elektrotechniek is specialist in de advisering en uitvoering van nieuwe vormen van duurzame energieopwekking. Wilt u ook ’groen’ bekennen, bel ons dan.

Neem contact op
snippe-diamantjes_schakelaar

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in diverse soorten, maar de kwaliteit kan onderling enorm verschillen. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit panelen met een verwachte, optimale werking tot 30 jaar. Nieuwe panelen worden door ons zorgvuldig geselecteerd op hun technische specificaties en verwacht rendement. U ontvangt dus aan eerlijk en reëel advies van ons met daarin de verwachte energieopbrengst en terugverdientijd. Meer informatie over investering en terugverdientijd vindt u hier!

Vraag offerte aan!

Laadpalen

De elektrische auto is in opkomst en dat vraagt een steeds grotere capaciteit aan laadpalen. Speciaal voor de horeca en het bedrijfsleven heeft Snippe Elektrotechniek universele laadpalen met slimme betaalsystemen. Ze zijn geschikt voor alle gangbare merken elektrische auto’s. Door middel van een pasjessysteem bestaat de mogelijkheid om de kosten voor de afgenomen elektriciteit per gebruiker te verrekenen. Daarnaast installeren we ook laadpalen bij u thuis. Informeer naar al onze mogelijkheden.

Lees hier alles over laadpalen voor thuis

Lees hier alles over laadpalen voor uw bedrijf

laadpalen

Led-verlichting

Binnenverlichting
Licht is niet alleen van invloed op de werkprestaties binnen uw bedrijf, maar ook op het milieu en zelfs op uw portemonnee. Met de komst van led-verlichting zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. De keuze voor de juiste verlichting begint echter met een goed doordacht lichtplan. We hebben de expertise in huis om een compleet lichtplan voor iedere situatie te ontwerpen en uit te voeren.

Buitenverlichting
Zowel voor thuis als voor uw bedrijf hebben we ruim keuze in buitenverlichting voor diverse doeleinden. Sfeerverlichting en veiligheidsverlichting wordt het meest toegepast. Met de juiste verlichting en belichting kan er nadruk gelegd worden op bepaalde elementen van een pand. Dit geeft sfeer en een bijzondere uitstraling van een pand in de schemer en het donker.
Rondom huis of een bedrijfspand zijn vaak gangen of onverlichte plekken, hierdoor kunt u zich in de avond minder veilig voelen. Door middel van (automatische geschakelde) verlichting of sensoren verhoogt u het gevoel van veiligheid en de plek wordt ook daadwerkelijk veiliger. Verlichting schrikt namelijk kwaadwillenden af.

Energiemeting: meten is weten!

In veel huishoudens en bedrijven staat nog verouderde apparatuur. Aan de ene kant wordt men steeds bewuster van energiegebruik en energiebesparing en wordt er geïnvesteerd in verduurzaming. Verlichting wordt bijvoorbeeld vervangen en er wordt actief gestuurd op bewustwording van het energiegebruik. Maar in een aantal gevallen is het raadzaam om in kaart te brengen hoeveel energie de aanwezige apparatuur en verlichting gebruikt. Door dit inzichtelijk te maken is het voor u en ons eenvoudiger om efficiënt te investeren en besparen. Dit doen we met een professionele nauwkeurige energiemeting.

Heeft u vragen over duurzame energie?
Neem contact met ons op en wij helpen u!