Elektricien Hengelo: Dé specialist in de regio!

Elektricien; een beroepsaanduiding die vandaag de dag steeds minder gebruikt wordt. Eigenlijk best jammer, want bij het woord elektricien denken veel mensen terecht aan een vakman. Gelukkig leeft de elektricien in de volksmond nog volop.Deze trotse vakmannen vindt u natuurlijk bij Snippe Elektrotechniek!

Elektricien Hengelo
Dé specialist!

Elektricien; een beroepsaanduiding die vandaag de dag steeds minder gebruikt wordt. Eigenlijk best jammer, want bij het woord elektricien denken veel mensen terecht aan een vakman. Gelukkig leeft de elektricien in de volksmond nog volop.Deze trotse vakmannen vindt u natuurlijk bij Snippe Elektrotechniek!

Elektricien Hengelo aan het werk met een eigen gebouwde kast

Elektricien Hengelo Vakman in uw regio!

Wat is vakmanschap? Een elektricien die installatiewerk aflevert dat er netjes uitziet en betrouwbaar en veilig in gebruik is, dat vinden wij vakwerk. Onze vakmannen werken op deze manier, enerzijds omdat ons bedrijf dat belangrijk vindt, maar voornamelijk omdat ze het zelf willen! Ook als een installatie niet direct zichtbaar is, bijvoorbeeld achter wanden of plafonds, dient de aanleg goed en veilig uitgevoerd te worden. Een elektricien weet waar hij mee bezig is, heeft niet alleen praktijkervaring, maar is ook theoretisch opgeleid en heeft de juiste kennis van de techniek. Onze elektriciens met hun kennis van de techniek en materialen, weten die hoe dit in elektrotechnische installaties toegepast moet worden.
Na de installatie meet de vakman de installatie door en vermeldt de waardes in het opleveringsrapport. Kwaliteit maak je! Dit is geen toevalligheid.

Kennis en opleiding

Schoenmaker, blijf bij je leest! De elektricien van Snippe is een vakman en voert dan ook uitsluitend elektrotechnische werkzaamheden uit. Het is geen timmerman of loodgieter en zal zich dus uitsluitend bezighouden met het vakgebied waarin hij is opgeleid. Helaas komen wij tijdens onze werkzaamheden regelmatig onveilige elektrotechnische installaties bij consumenten en bedrijven tegen. Vaak ontstaat dit door onbekwaam en ondeskundig installatiewerk, denk aan de buurman die op zaterdag de rol aanneemt van tegelzetter en ook wel even de elektra aanlegt.

Om dit te voorkomen beschikt een elektricien bij Snippe Elektrotechniek minimaal over een diploma monteur of diploma eerste monteur en een VCA Certificaat. Hierdoor herkennen onze vakmensen bij storingen en problemen vrijwel direct de oorzaak en bieden onze klanten een professionele en vakkundige oplossing. Ook bij nieuwe aanvragen van klanten is de samenwerking tussen planning, voorbereiding en uitvoering goed op elkaar ingespeeld en wordt er efficiënt gewerkt doordat iedereen dezelfde taal spreekt. Daar heeft u als klant weer voordeel bij!

Werken met elektrotechnische installaties

Installatiewerk aan elektrotechnische installaties is levensgevaarlijk wanneer een monteur niet voldoende ervaring en kennis bezit! Onze elektricien is volledig op de hoogte van alle relevante geldende voorschriften en richtlijnen.
Zowel op het gebied van inspectie en onderhoud tot het in installeren, in bedrijf stellen en bedienen van elektrotechnische installaties is de elektricien opgeleid en ervaren. Of dit nou gaat om een elektra installatie bij u thuis, binnen uw bedrijf of in een openbare ruimte, het moet ten alle tijde betrouwbaar en veilig zijn. De installatiewerkzaamheden van onze elektricien zijn geschikt voor jarenlang betrouwbaar en veilig gebruik, mits goed onderhouden natuurlijk!

Elektricien Hengelo, Almelo, Enschede en ver daar buiten!

Het werkgebied van onze vakmannen is vrij breed. Zocht u op elektricien Hengelo? Wij zijn gevestigd in Hengelo en veel van ons installatiewerk vindt plaats in een straal van ongeveer 25 kilometer. In Twente zult u dan ook regelmatig één van onze bedrijfsauto’s tegenkomen met een elektricien die op weg is naar een klant. Buiten Overijssel zijn we ook wel actief in de elektrotechnische installatietechniek, vaak op projectbasis of in samenwerking met andere professionals zoals een aannemer of architect.

Meer informatie of een offerte opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt spoedig bericht.